Hotel op stelten

  |   Caroline Leegwater, Grietje Dekker-Jager, Ida Dekker, Jan Klaver, Jos de Jong, Karin Hartog, Khenny Buysman, Larry Schouten, Marcel Knol, Peter Keizer, Peter van der Hoff, Pieter Leegwater, Ria Knol, Ria van Veghel, Theo Abbekerk, Uitvoering, Wendy van Drempt – Grootewal, Yolanda Hoebeke

Beschrijving toneelstuk Hotel op Stelten
Dokter Gronsveld arriveert in een hotel dat duidelijk betere tijden heeft gekend, in de hoop een gezellig onderonsje te hebben met zijn assistente Michelle. Ongelukkigerwijs bezoekt het orkest waarin zijn vrouw harp speelt, ook het hotel, wat ervoor zorgt dat hij zijn voorwendsel van een golfuitstapje moeilijk kan volhouden. De door parfum geobsedeerde manager en zijn strijdlustige bediende hebben de kamerindeling totaal niet op orde en zorgen voor een hectische avond voor Gronsveld en zijn vrouw, Michelle, een pasgetrouwd stel dat op huwelijksreis is en een hoornblazer met zijn alcoholistische vrouw. Wanneer alle gasten elkaar in de bruidssuite (en het bed) en de andere (bad)kamers tegenkomen en constant van kamers moeten ruilen, ontstaat een dolle verwarring van persoonsverwisselingen, heftige confrontaties en misverstanden.

Cast
Roos van Vliet – Grietje Dekker
Albert – Larry Schouten
Dokter Gronsveld – Jan Klaver
Michelle – Yolanda Hoebeke
Annette Gronsveld – Caroline Leegwater
Hans de Boer – Marcel Knol
Jantien de Boer – Silvia Besseling
Herbert de Wit – Khenny Buysman
Dorien – Karin Hartog

Crew
Pieter Leegwater – Geluid en Licht
Jos de Jong – Regisseur
Ria van Veghel – Souffleuse
Peter Keizer – Toneelbouw
Peter van der Hoff – Toneelbouw
Theo Abbekerk – Toneelbouw
Ida Dekker – grimeuse
Ria Knol – grimeuse

Schrijvers
Anthony Mariott en Bob Grant

Het stuk wordt gespeeld in Partycentrum De Witte Valk (Zwaag). Kaarten zijn te koop aan de deur voor maar € 10,- per stuks inclusief lot!