Wij hebben jouw stem nodig!

Rabobank West-Friesland is gestart met de Clubkas Campagne. Bij deze actie is het mogelijk voor verenigingen uit West-Friesland om een financiële donatie te krijgen voor mooie initiatieven binnen de vereniging. Ook Toneelvereniging Vriendenkring Zwaag doet mee. Dus kunnen we je stem goed gebruiken!

Hoe werkt het!

Alle leden van Rabobank West-Friesland krijgen de mogelijkheid om 5 stemmen uit te brengen op een vereniging/club naar keuze. Je kunt maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging uitbrengen dus kun je meerdere clubs steunen! Wel klant bij de Rabobank maar nog geen lid? Als je vóór 10 april gratis lid wordt kun je nog mee stemmen voor de Clubkas Campagne.

Wanneer kan ik stemmen?

Van 8 tot en met 28 mei kun je de 5 stemmen uitbrengen op de vereniging of club naar keuze. Na 28 mei worden de stemmen geteld en bepaalt de Rabobank welke bedragen er zullen worden uitgekeerd. Dus vergeet niet om op ons te stemmen!

Op wie moet ik stemmen?

Natuurlijk kan Toneelvereniging Vriendenkring Zwaag je stem goed gebruiken. Maar dan heb je er nog 3 over. Graag helpen we onze vrienden van de Musicalvereniging Zwaag aan stemmen dus vragen jou om ook hun een steuntje in de rug te geven door op ze te stemmen. Zo helpen we elkaar om toneel en musical in ons dorp te behouden!